O školi - Pitagora jezici

Go to content

Main menu:

O školi

ŠKOLA STRANIH JEZIKA PITAGORA
Kroz učenje stranih jezika naučit ćete ponešto i o kulturi i običajima pojedinog naroda i na jedan drugačiji način upoznati se sa svim njegovim bogatstvima i raznolikostima.
Nekima je strani jezik potreban zbog poslovnih partnera, nekima zbog prekooceanskih prijatelja, nekima iz čiste znatiželje, no strani jezik na kraju krajeva potreban je gotovo svakom čovjeku, ako zbog ničeg drugog, onda radi nas samih.
Uz poseban naglasak na engleskom jeziku, koji je postao svojevrsna "lingua franca" modernog svijeta, u Pitagori možete učiti  njemački, talijanski i španjolski.
Mislite da je svaka škola dovoljno dobra za Vas?
Pitagora je ustanova za obrazovanje, što znači da su svi predavači isključivo profesori jezika, te da su tečajevi stranih jezika u Pitagori odobreni od strane MZOŠ a završeni stupnjevi upisuju se u radnu knjižicu!
Pitagora je ovlašteni Cambridge ESOL testni centar za cijelo područje Republike Hrvatske!
Naša škola je jedina u Hrvatskoj u kojoj se na jednom mjestu mogu polagati i SAT i TOEFL ispit, te time steći uvjeti za studij u SAD-u.
Sve radne procedure u školi stranih jezika prilagođene su zahtjevima EAQUALS-a, paneuropskog udruženja koje se brine o kvaliteti u ustanovama za poduku stranih jezika.
Back to content | Back to main menu